Ruggensteun bij jouw
Marketing­project

Templates, Online Cursussen, Tools, Stappenplannen & Presentaties

Unieke synergie van
tools en online cursussen

De combinatie van tools en e-learning bieden een unieke win-winsituatie. Het stelt jou in staat om te werken aan je eigen project of ambitie met pragmatische ondersteuning van uitleg-video’s en stappenplannen binnen handbereik.

Beter begrijpen

Stap-voor-stap ondersteuning

Je zult allerlei aspecten van marketing beter leren begrijpen. Zo nemen we je stap-voor-stap mee bij het samenstellen van modellen, marketingplan of business strategie.

Plan de richting van je marketingproject
Betrek klanten en collega's in je marketingplan

Leren door te doen

Handen uit de mouwen

Wat je doel ook is, we hebben vanaf het begin focus op jouw project. Leren door te doen is de beste manier om kennis te beheersen. Handen uit de mouwen en aan de slag!

Gericht op draagvlak

Mensen overtuigen en bewegen

Je project is gericht om de organisatie te verbeteren. Zonder draagvlak wordt dat lastig. Onze Tools, Templates, Online Cursussen en andere hulpmiddelen zijn gericht op het creëren van draagvlak.

Creëer dynamische marketingmodellen
Werk samen aan het vijfkrachtenmodel

Verrijk je skills

Vergroot je kunnen

Ontvang een certificaat om aan te tonen dat je onze online cursussen hebt gevolgd en je vaardigheden hebt vergroot. Gebruik je nieuwe competenties nu en in de toekomst!

Online Cursussen

Duidelijke uitleg-video’s in combinatie met slimme tools

Online cursus & tools

Marketingplan samenstellen

In 23 video’s behandelen we de 7 stappen van het strategisch marketingplan. Het eindresultaat van de uitleg-video’s, het invulplan en de tools & templates samen, is een marketingstrategie inclusief tactische en operationele invulling, klaar om te presenteren aan klanten of collega’s.

Online cursus & tools

Je Bedrijfsmodel optimaliseren met het Business Model Canvas

Duidelijk, praktijkgericht en volgepakt met waardevolle informatie voor het optimaliseren van nieuwe of bestaande bedrijfsmodellen. De tool en uitleg-video’s gaan hand-in-hand bij het realiseren van een doordacht businessmodel voor jouw onderneming of die van je klanten.

Plannen & Presentaties

Deze stappenplannen geven jou een voorsprong en een deskundige leidraad

Template & presentatie

Marketingplan

Dit invul-document voor het samenstellen van een strategisch marketingplan geeft je een fantastische voorsprong. Het stelt jou in staat om direct te beginnen met datgene waar het echt om draait; de relatie met je markt en doelgroep.

Template & presentatie

Communicatieplan

Aan de hand van dit invul-document kun je eenvoudig je marketingmix en communicatieplan samenstellen. Volg de stappen in deze presentatie en kom zo tot een communicatiestrategie gefocust op jouw ambities.

Template & presentatie

Ondernemings- en Businessplan

Laat in één simpele grafiek zien hoe de markt eruit ziet en in hoeverre je onderneming daarop inspeelt. Zie jij mogelijkheden om beter in te spelen op de wensen van de markt?

Tools & Modellen

Slimme tools die jouw data combineren en visueel maken

Vijfkrachtenmodel

Concurrentiegedrag

SFA-model

Klantenpiramide

Treacy en Wiersema

Kosten en batenanalyse

MABA-analyse

Gantt chart

Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!
Leo van Loen

TRILO - Vanmac BV

Absolute life- en time saver voor wie z’n studieboeken ooit bij het oud papier heeft gezet!
Meindert Kennis

Spinning Records

Ideaal hulpmiddel voor het opstellen van mijn Marketingplan! Dit programma bespaart Algeco, nu en in de toekomst kostbare tijd.
Christian van den Brekel

Algeco

Zeer efficiënte oplossing voor het realiseren van onze strategische analyse. Uitstekend uitgewerkte modellen, zowel inhoudelijk als visueel.
Pieter Verschueren

Netvlies Internetdiensten

De marketingmodellen zijn snel en gemakkelijk in te vullen en bieden een mooie layout! De instructie video’s leggen de theorieën en modellen kort en bondig uit, waarna je de modellen foutloos kunt invullen.
Chris Hooiveld

ABN-Amro

De tools zijn als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben tevreden en ga het ook voor andere projecten inzetten!
Truus Omta

VVV

Ben je student aan een onderwijsinstelling in Nederland of België? Dan kom je in aanmerking voor studentenkorting!

Klanten Reviews

Judith Timmerman

★ ★ ★ ★ ★

Uitgebreid, helder en start bij de basis

Ik heb veel gehad aan deze site. De informatie is uitgebeid, helder en start bij de basis. Het heeft geleid tot een, door professionals goed beoordeeld strategisch beleidsplan geschreven voor mijn masterstudie.

Gijs Kop

★ ★ ★ ★ ★

Bruikbare tools voor een afstudeerwaardig product

Ik heb zeer veel gehad aan de tools. Mede door de bruikbare tools een kwalitatief afstudeerwaardig product af kunnen leveren.

Anne Karien van t Hooft

★ ★ ★ ★ ★

Professioneel, overzichtelijk en praktisch

De tools van Mijn Marketingbright hebben mij zeer geholpen bij diverse werkzaamheden. Professioneel, helder, overzichtelijk en praktisch.

Rob Harks

★ ★ ★ ★ ★

Handige tips en geweldige tools

Ontzettend handige site waar veel handige tips en geweldige tools op te vinden zijn! Heeft me heel erg geholpen bij het schrijven van mijn scriptie, aanrader!

Mika Simerok

★ ★ ★ ★ ☆

Feedback via chat Super

Naast het zeer duidelijke Plan, dat mij aan de hand neemt bij het schrijven, is de feedback via de chat ook super. Ben nu bij de Marktanalyse aangekomen en ga vol vertrouwen verder!

Mariska Hartog

★ ★ ★ ★ ★

Snelle en goede antwoorden via de chatbox

Super handige site waar veel bruikbare tips op staan. De chatbox op de site werkt erg goed. Je krijg hier snel reactie en je wordt goed geholpen. Echt een aanrader!

Lennaert van Offenbeek

★ ★ ★ ★ ★

Modellen zijn makkelijk in gebruik

Site is zeer behulpzaam. De diverse modellen zijn makkelijk in gebruik en heb ik al kunnen implementeren. Aanrader!

Thomas Kramer

★ ★ ★ ★ ★

Visuele presentatie werkt fijn

De modellen en tools van Marketingbright hebben goed geholpen om het plan helder en visueel te presenteren aan het management. Er werden snel budgetten vrijgemaakt en ik kon vervolgens aan de slag met de uitvoering van het jaarplan.

Veelgestelde Vragen

Waarom kiezen voor Marketingbright Academy?

Marketingbright Academy biedt de meest complete ondersteuning voor het samenstellen van marketingmodellen, je strategisch marketingplan, je communicatieplan en jouw business strategy.

Wanneer je bent begonnen met Marketingbright Academy krijg je toegang tot diverse tools, plannen en presentaties, templates en online cursussen. Je hebt keuze tussen MAAND en JAAR. Dit stelt jou in staat om eenvoudig en doelgericht de juiste conclusies te trekken en je marketingproject naar een hoger niveau te brengen.

Wat als ik van gedachte verander en een terugbetaling wil?

Daar doen we niet moeilijk over. We bieden altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Als je niet tevreden bent met ons product, stuur eenvoudig een e-mail of een chat-bericht en we zullen je aankoop direct terugdraaien zonder ongemakken of bijkomende kosten.

Kan ik later verlagen of ophogen naar een ander pakket?

Zowel ophogen als verlagen kan altijd! Het is belangrijk dat je een pakket hebt dat goed bij je wensen past. Daarom bieden wij altijd de mogelijkheid om van pakket te wisselen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten of opnieuw activeren?

Het MAAND-pakket is een maandelijks abonnement. Je kunt dit abonnement maandelijks eenvoudig opzeggen en later ook weer opnieuw activeren. Ga eenvoudig verder gaan waar je met je marketingproject gebleven was.

Kies het JAAR-pakket wanneer je liever geen maandelijkse kosten hebt.

Wat gebeurt er als mijn lidmaatschap verloopt of als ik opzeg?

Wanneer je lidmaatschap afloopt of wanneer je deze zelf opzegd, blijven je gegevens één jaar bewaard. Binnen die tijd kun je je lidmaatschap opnieuw activeren om verder te gaan waar je gebleven was. Gebeurt dat niet, dan worden je gegevens vanuit privacy-overweging verwijderd. Je kunt je gegevens ook downloaden voor je eigen archief.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Om de tools en ondersteuning van Marketingbright Academy éénmalig te gebruiken, kun je het MAAND-pakket nemen en direct ook weer stopzetten. Zo betaal je maar één keer.

Denk je dat je langer dan een maand nodig hebt om je project af te ronden, overweeg dan het JAAR-pakket.

Kan ik dit ook gebruiken voor mijn klanten?

Zowel de Tools als de andere hulpmiddelen zijn uitermate handig bij het verzorgen van diensten voor jouw klanten. Maak samen met je klanten dus zeker gebruik van de tools, templates en andere hulpmiddelen die we voor je hebben klaarstaan.

Krijg ik een factuur voor de boekhouding?

Ja, je kunt ten alle tijde een overzicht van je facturen inzien en facturen downloaden voor je eigen administratie. Dit kun je eenvoudig doen in je account overzicht.

Ook kun je tijdens het bestel-proces het BTW-nummer van je bedrijf opgeven. Hiermee komt de wettelijk verplichte BTW te vervallen voor Belgische en Nederlandse bedrijven (middels BTW-verlegging).

Meer weten? Neem contact met ons op via de blauwe chat-knop rechts onderin.

Hoe werkt de €389 korting?

Je ontvangt direct €389 korting wanneer je kiest voor JAAR. De korting is al verrekend in de prijs en is berekend ten opzichte van 12 maanden gebruik van het MAAND-pakket (€1188 maar €799)

Indien je na 1 jaar gebruik wilt blijven maken van het JAAR-pakket dan kan dat met behoud van je korting. Verleng eenvoudig je toegang en behoud je korting.

Wat gebeurt er na één jaar met mijn korting?

JAAR loopt na 12 maanden automatisch af. Hier hoef je niets voor te doen.

Indien je na deze 12 maanden gebruik wilt blijven maken van het JAAR-pakket dan kan dat mét behoud van je korting. Verleng eenvoudig je toegang en behoud je korting.

Hoe kan ik bestellen en krijg ik direct toegang?

Ja, je ontvangt direct toegang na het afronden van je bestelling. Hieronder is het bestelproces uitgelegd:

  1. Kies het pakket dat bij jouw wensen past en klik op de knop 'Direct beginnen'.
  2. Vul de factuur-gegevens in en kies je gewenste betaalmethode; PayPal, Creditcard, Bankcontact (België) of iDeal (Nederland). Klik vervolgens op de bestel-knop.
  3. Je bestelling wordt automatisch verwerkt en je ontvangt je gegevens om in te loggen via het opgegeven e-mailadres.

Mocht je er niet aan uit komen, laat het ons weten via de blauwe chat-knop rechts onderin.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je bent het snelst geholpen met de blauwe chat-knop rechts onderin dit scherm. Veel vragen worden direct door onze digitale assistent beantwoord. De overige vragen streven we binnen 24 uur te beantwoorden. Je ontvangt een melding of e-mail wanneer je vraag beantwoord is.

De blauwe chat-knop is ook beschikbaar in de klant-omgeving van Marketingbright Academy en kun je dus blijven gebruiken voor inhoudelijke vragen. We helpen je graag verder!

Begin direct

Kies je pakket en begin direct

Jouw marketingplan in 7 stappen

Met deze gratis PDF...

Controleer je e-mail inbox!