Stop het wiel opnieuw uitvinden,

Marketing­modellen in een Hand­omdraai

Perfectioneer Jouw Marketingproject

Plan

Bepaal de richting van je marketingproject

Een marketingstrategie of -plan opstellen is niet eenvoudig als je niet weet hoe je moet beginnen. Ook wanneer je marketingervaring hebt, is het fijn om de juiste ondersteuning en een praktisch framework binnen handbereik te hebben.

Plan de richting van je marketingproject
Betrek klanten en collega's in je marketingplan

Vraag

Betrek andere in je onderzoek

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Onze tools zijn erop gericht om andere te betrekken in je onderzoek. Stuur eenvoudig een vragenlijst om verschillende invalshoeken in je plan of presentatie te betrekken.

Creëer

Aan stoffige plannen hebben we niets

Vaak zegt één afbeelding meer dan duizend woorden. Creëer visuele weergaves die eenvoudig te begrijpen zijn en waarmee je daadwerkelijk draagvlak kunt creëren.

Creëer dynamische marketingmodellen
Werk samen aan het vijfkrachtenmodel

Werk samen

Betrek collega’s en klanten in je project

Door samen te werken bereik je meer. Geef collega’s en klanten toegang tot je marketingmodellen en werk als een sterk team.

Je wilt marketingmodellen en -analyses in een paar klikken. Overtuigende illustraties voor je klanten of collega’s. Én een kant-en-klaar marketingplan om in te vullen, want een goed begin is het halve werk. Geen probleem, je bent in goed gezelschap:

Fundamenteel en onmisbaar voor iedere marketingstrategie, communicatiestrategie, export- of salesplan. Hoe sluit jouw onderneming aan op de markt?

Niet eerder was het zo overzichtelijk en begrijpelijk om een bedrijfsmodel vorm te geven. Aan de hand van 9 bouwstenen kun je je business model ordelijk samenstellen of optimaliseren.

Abell-model

Web tool

Laat in één simpele grafiek zien hoe de markt eruit ziet en in hoeverre je onderneming daarop inspeelt. Zie jij mogelijkheden om beter in te spelen op de wensen van de markt?

BCG-matrix

Web tool

Hoe kun je in één grafiek laten zien hoe je productgroepen presteren? Met de BCG-matrix natuurlijk. Moeilijk om samen te stellen? Met onze rekentool voor jouw BCG-matrix niet hoor.

Praktische Templates

Foutloos en sneller werken

Foutloos werken kan alleen met slimme templates. Onze templates helpen je bij het samenstellen van de gewenste visuele weergave. Downloaden, invullen en eenvoudig plakken in je plan of presentatie.

Vijfkrachtenmodel

Concurrentiegedrag

SFA-model

Klantenpiramide

Treacy en Wiersema

Kosten en batenanalyse

MABA-analyse

Gantt chart

Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!
Leo van Loen

TRILO - Vanmac BV

De tijdsbesparing alleen al, is het geld dubbel en dwars waard!
Vincent Schoonbeek

Optimo Hypotheken & Verzekeringen

De tools zijn als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben tevreden en ga het ook voor andere projecten inzetten!
Truus Omta

VVV

Ben je student aan een onderwijsinstelling in Nederland of België? Dan kom je in aanmerking voor studentenkorting!

Klanten Reviews

Judith Timmerman

★ ★ ★ ★ ★

Uitgebreid, helder en start bij de basis

Ik heb veel gehad aan deze site. De informatie is uitgebeid, helder en start bij de basis. Het heeft geleid tot een, door professionals goed beoordeeld strategisch beleidsplan geschreven voor mijn masterstudie.

Gijs Kop

★ ★ ★ ★ ★

Bruikbare tools voor een afstudeerwaardig product

Ik heb zeer veel gehad aan de tools. Mede door de bruikbare tools een kwalitatief afstudeerwaardig product af kunnen leveren.

Anne Karien van t Hooft

★ ★ ★ ★ ★

Professioneel, overzichtelijk en praktisch

De tools van Mijn Marketingbright hebben mij zeer geholpen bij diverse werkzaamheden. Professioneel, helder, overzichtelijk en praktisch.

Rob Harks

★ ★ ★ ★ ★

Handige tips en geweldige tools

Ontzettend handige site waar veel handige tips en geweldige tools op te vinden zijn! Heeft me heel erg geholpen bij het schrijven van mijn scriptie, aanrader!

Mika Simerok

★ ★ ★ ★ ☆

Feedback via chat Super

Naast het zeer duidelijke Plan, dat mij aan de hand neemt bij het schrijven, is de feedback via de chat ook super. Ben nu bij de Marktanalyse aangekomen en ga vol vertrouwen verder!

Mariska Hartog

★ ★ ★ ★ ★

Snelle en goede antwoorden via de chatbox

Super handige site waar veel bruikbare tips op staan. De chatbox op de site werkt erg goed. Je krijg hier snel reactie en je wordt goed geholpen. Echt een aanrader!

Lennaert van Offenbeek

★ ★ ★ ★ ★

Modellen zijn makkelijk in gebruik

Site is zeer behulpzaam. De diverse modellen zijn makkelijk in gebruik en heb ik al kunnen implementeren. Aanrader!

Thomas Kramer

★ ★ ★ ★ ★

Visuele presentatie werkt fijn

De modellen en tools van Marketingbright hebben goed geholpen om het plan helder en visueel te presenteren aan het management. Er werden snel budgetten vrijgemaakt en ik kon vervolgens aan de slag met de uitvoering van het jaarplan.

Veelgestelde Vragen

Waarom kiezen voor Marketingbright Academy?

Marketingbright Academy biedt de meest complete ondersteuning voor het samenstellen van marketingmodellen, je strategisch marketingplan, je communicatieplan en jouw business strategy.

Wanneer je bent begonnen met Marketingbright Academy krijg je toegang tot diverse tools, plannen en presentaties, templates en online cursussen. Je hebt keuze tussen MAAND en JAAR. Dit stelt jou in staat om eenvoudig en doelgericht de juiste conclusies te trekken en je marketingproject naar een hoger niveau te brengen.

Wat als ik van gedachte verander en een terugbetaling wil?

Daar doen we niet moeilijk over. We bieden altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Als je niet tevreden bent met ons product, stuur eenvoudig een e-mail of een chat-bericht en we zullen je aankoop direct terugdraaien zonder ongemakken of bijkomende kosten.

Kan ik later verlagen of ophogen naar een ander pakket?

Zowel ophogen als verlagen kan altijd! Het is belangrijk dat je een pakket hebt dat goed bij je wensen past. Daarom bieden wij altijd de mogelijkheid om van pakket te wisselen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten of opnieuw activeren?

Het MAAND-pakket is een maandelijks abonnement. Je kunt dit abonnement maandelijks eenvoudig opzeggen en later ook weer opnieuw activeren. Ga eenvoudig verder gaan waar je met je marketingproject gebleven was.

Kies het JAAR-pakket wanneer je liever geen maandelijkse kosten hebt.

Wat gebeurt er als mijn lidmaatschap verloopt of als ik opzeg?

Wanneer je lidmaatschap afloopt of wanneer je deze zelf opzegd, blijven je gegevens één jaar bewaard. Binnen die tijd kun je je lidmaatschap opnieuw activeren om verder te gaan waar je gebleven was. Gebeurt dat niet, dan worden je gegevens vanuit privacy-overweging verwijderd. Je kunt je gegevens ook downloaden voor je eigen archief.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Om de tools en ondersteuning van Marketingbright Academy éénmalig te gebruiken, kun je het MAAND-pakket nemen en direct ook weer stopzetten. Zo betaal je maar één keer.

Denk je dat je langer dan een maand nodig hebt om je project af te ronden, overweeg dan het JAAR-pakket.

Kan ik dit ook gebruiken voor mijn klanten?

Zowel de Tools als de andere hulpmiddelen zijn uitermate handig bij het verzorgen van diensten voor jouw klanten. Maak samen met je klanten dus zeker gebruik van de tools, templates en andere hulpmiddelen die we voor je hebben klaarstaan.

Krijg ik een factuur voor de boekhouding?

Ja, je kunt ten alle tijde een overzicht van je facturen inzien en facturen downloaden voor je eigen administratie. Dit kun je eenvoudig doen in je account overzicht.

Ook kun je tijdens het bestel-proces het BTW-nummer van je bedrijf opgeven. Hiermee komt de wettelijk verplichte BTW te vervallen voor Belgische en Nederlandse bedrijven (middels BTW-verlegging).

Meer weten? Neem contact met ons op via de blauwe chat-knop rechts onderin.

Hoe werkt de €389 korting?

Je ontvangt direct €389 korting wanneer je kiest voor JAAR. De korting is al verrekend in de prijs en is berekend ten opzichte van 12 maanden gebruik van het MAAND-pakket (€1188 maar €799)

Indien je na 1 jaar gebruik wilt blijven maken van het JAAR-pakket dan kan dat met behoud van je korting. Verleng eenvoudig je toegang en behoud je korting.

Wat gebeurt er na één jaar met mijn korting?

JAAR loopt na 12 maanden automatisch af. Hier hoef je niets voor te doen.

Indien je na deze 12 maanden gebruik wilt blijven maken van het JAAR-pakket dan kan dat mét behoud van je korting. Verleng eenvoudig je toegang en behoud je korting.

Hoe kan ik bestellen en krijg ik direct toegang?

Ja, je ontvangt direct toegang na het afronden van je bestelling. Hieronder is het bestelproces uitgelegd:

  1. Kies het pakket dat bij jouw wensen past en klik op de knop 'Direct beginnen'.
  2. Vul de factuur-gegevens in en kies je gewenste betaalmethode; PayPal, Creditcard, Bankcontact (België) of iDeal (Nederland). Klik vervolgens op de bestel-knop.
  3. Je bestelling wordt automatisch verwerkt en je ontvangt je gegevens om in te loggen via het opgegeven e-mailadres.

Mocht je er niet aan uit komen, laat het ons weten via de blauwe chat-knop rechts onderin.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je bent het snelst geholpen met de blauwe chat-knop rechts onderin dit scherm. Veel vragen worden direct door onze digitale assistent beantwoord. De overige vragen streven we binnen 24 uur te beantwoorden. Je ontvangt een melding of e-mail wanneer je vraag beantwoord is.

De blauwe chat-knop is ook beschikbaar in de klant-omgeving van Marketingbright Academy en kun je dus blijven gebruiken voor inhoudelijke vragen. We helpen je graag verder!

Begin direct

Kies je pakket en begin direct

Jouw marketingplan in 7 stappen

Met deze gratis PDF...

Controleer je e-mail inbox!