Stop het wiel opnieuw uitvinden,

Marketing­modellen in een Hand­omdraai

Perfectioneer Jouw Marketingproject

Plan

Bepaal de richting van je marketingproject

Een marketingstrategie of -plan opstellen is niet eenvoudig als je niet weet hoe je moet beginnen. Ook wanneer je marketingervaring hebt, is het fijn om de juiste ondersteuning en een praktisch framework binnen handbereik te hebben.

Plan de richting van je marketingproject
Betrek klanten en collega's in je marketingplan

Vraag

Betrek andere in je onderzoek

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Onze tools zijn erop gericht om andere te betrekken in je onderzoek. Stuur eenvoudig een vragenlijst om verschillende invalshoeken in je plan of presentatie te betrekken.

Creëer

Aan stoffige plannen hebben we niets

Vaak zegt één afbeelding meer dan duizend woorden. Creëer visuele weergaves die eenvoudig te begrijpen zijn en waarmee je daadwerkelijk draagvlak kunt creëren.

Creëer dynamische marketingmodellen
Werk samen aan het vijfkrachtenmodel

Werk samen

Betrek collega’s en klanten in je project

Door samen te werken bereik je meer. Geef collega’s en klanten toegang tot je marketingmodellen en werk als een sterk team.

Je wilt marketingmodellen en -analyses in een paar klikken. Overtuigende illustraties voor je klanten of collega’s. Én een kant-en-klaar marketingplan om in te vullen, want een goed begin is het halve werk. Geen probleem, je bent in goed gezelschap:

Fundamenteel en onmisbaar voor iedere marketingstrategie, communicatiestrategie, export- of salesplan. Hoe sluit jouw onderneming aan op de markt?

Niet eerder was het zo overzichtelijk en begrijpelijk om een bedrijfsmodel vorm te geven. Aan de hand van 9 bouwstenen kun je je business model ordelijk samenstellen of optimaliseren.

Abell-model

Web tool

Laat in één simpele grafiek zien hoe de markt eruit ziet en in hoeverre je onderneming daarop inspeelt. Zie jij mogelijkheden om beter in te spelen op de wensen van de markt?

BCG-matrix

Web tool

Hoe kun je in één grafiek laten zien hoe je productgroepen presteren? Met de BCG-matrix natuurlijk. Moeilijk om samen te stellen? Met onze rekentool voor jouw BCG-matrix niet hoor.

Praktische Templates

Foutloos en sneller werken

Foutloos werken kan alleen met slimme templates. Onze templates helpen je bij het samenstellen van de gewenste visuele weergave. Downloaden, invullen en eenvoudig plakken in je plan of presentatie.

Vijfkrachtenmodel

Concurrentiegedrag

SFA-model

Klantenpiramide

Treacy en Wiersema

Kosten en batenanalyse

MABA-analyse

Gantt chart

Marketingmodellen zijn zeer handig, het maakt het toepassen van marketingstrategie voor een mkb gemakkelijk en overzichtelijk. Echt goed!
Leo van Loen

TRILO - Vanmac BV

De tijdsbesparing alleen al, is het geld dubbel en dwars waard!
Vincent Schoonbeek

Optimo Hypotheken & Verzekeringen

De tools zijn als zeer prettig ervaren tijdens onze marketingstrategie-dag. Ik ben tevreden en ga het ook voor andere projecten inzetten!
Truus Omta

VVV

Klanten Reviews

Judith Timmerman

★ ★ ★ ★ ★

Uitgebreid, helder en start bij de basis

Ik heb veel gehad aan deze site. De informatie is uitgebeid, helder en start bij de basis. Het heeft geleid tot een, door professionals goed beoordeeld strategisch beleidsplan geschreven voor mijn masterstudie.

Anne Karien van t Hooft

★ ★ ★ ★ ★

Professioneel, overzichtelijk en praktisch

De tools van Mijn Marketingbright hebben mij zeer geholpen bij diverse werkzaamheden. Professioneel, helder, overzichtelijk en praktisch.

Mika Simerok

★ ★ ★ ★ ☆

Feedback via chat Super

Naast het zeer duidelijke Plan, dat mij aan de hand neemt bij het schrijven, is de feedback via de chat ook super. Ben nu bij de Marktanalyse aangekomen en ga vol vertrouwen verder!

Lennaert van Offenbeek

★ ★ ★ ★ ★

Modellen zijn makkelijk in gebruik

Site is zeer behulpzaam. De diverse modellen zijn makkelijk in gebruik en heb ik al kunnen implementeren. Aanrader!

Veelgestelde Vragen

Waarom kiezen voor Mijn Marketingbright

Mijn Marketingbright biedt de meest complete ondersteuning voor het samenstellen van marketingmodellen, je strategisch marketingplan, je communicatieplan en jouw business strategy.

Wanneer je bent begonnen met Mijn Marketingbright krijg je toegang tot o.a. diverse tools, plannen en presentaties, templates en online cursussen. Je hebt keuze tussen START, COMPLEET en COMPLEET+ACADEMY. Dit stelt jou in staat om eenvoudig en doelgericht juiste conclusies te trekken en je marketingproject naar een hoger niveau te brengen.

Wat als ik van gedachte verander en een terugbetaling wil?

Daar doen we niet moeilijk over. Dat kan met de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Als je niet tevreden bent met ons product, stuur ons dan een e-mail of een chat-bericht en we zullen je aankoop direct terugdraaien zonder ongemakken of bijkomende kosten.

Kan ik later verlagen of ophogen naar een ander pakket?

Zowel ophogen als verlagen kan altijd! Het is belangrijk dat je een pakket hebt dat goed bij je wensen past. Daarom bieden wij altijd de mogelijkheid om van pakket te wisselen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten of opnieuw activeren?

Het START-pakket is een maandelijks abonnement. Dit abonnement kun je vanaf de eerste seconden eenvoudig opzeggen en later ook weer opnieuw activeren. Ga eenvoudig verder gaan waar je met je marketingproject gebleven was.

Kies het COMPLEET-pakket wanneer je liever geen maandelijkse kosten hebt.

Wat gebeurt er als mijn lidmaatschap verloopt of als ik opzeg?

Wanneer je lidmaatschap verloopt of wanneer je deze zelf opzegt, blijven je gegevens één jaar bewaard. Binnen die tijd kun je je lidmaatschap opnieuw activeren om verder te gaan waar je gebleven was. Gebeurt dat niet, dan worden je gegevens vanuit privacy-overweging verwijderd. Je kunt je gegevens natuurlijk ook vooraf downloaden voor je eigen archief.

Kan ik het ook één keer gebruiken?

Het START-pakket kun je direct nadat je bent begonnen ook weer stopzetten. Zo betaal je maar één keer voor gebruik.

Het COMPLEET-pakket en COMPLEET+ACADEMY-pakket zijn zoiezo éénmalig.

Kan ik dit ook gebruiken voor mijn klanten?

Mijn Marketingbright is uitermate geschikt voor marketingbureau’s en agencies! Maak samen met je klanten dus zeker gebruik van de tools, templates en andere hulpmiddelen die we voor je hebben klaarstaan.

Wat gebeurt er na 6 maanden met mijn korting bij de COMPLEET pakketen?

COMPLEET en COMPLEET+ACADEMY lopen na 6 maanden automatisch af. Hier hoef je niets voor te doen.

Indien je gebruik wilt blijven maken van deze diensten dan kan dat. Verleng eenvoudig je toegang en behoud je korting van 15% procent!

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je bent het snelst geholpen met de blauwe chat-knop rechts onderin. Veel vragen worden door onze digitale assistent beantwoord. De overige vragen streven we binnen 24 uur te beantwoorden. Je ontvangt een melding of e-mail wanneer je vraag beantwoord is.

Deze chat-knop is ook beschikbaar in de product omgeving van Mijn Marketingbright en kun je dus blijven gebruiken voor inhoudelijke vragen, wanneer je je lidmaatschap gestart bent!

Begin direct

Kies je pakket en begin direct

Jouw marketingplan in 7 stappen

Met deze gratis PDF...

Controleer je e-mail inbox!