Hoe ziet je productportfolio eruit?

BCG-matrix samen­stellen

Handige rekentool voor je BCG-matrix

Creëer je BCG-matrix

Star, Dog, Question mark of Cash cow?

Hoe ziet jouw productportfolio eruit? Categoriseer je producten met de handige rekentool voor de BCG-matrix en leer meer over je markt en producten.

Gegevens invoeren

De rekentool doet het werk voor je

De BCG-matrix is een belangrijk maar moeilijk marketingmodel. Een foutje in je berekeningen is snel gemaakt. Gelukkig maakt deze tool géén fouten!

Resultaten downloaden

In welke kwadranten vallen jouw producten?

Stars, Dogs, Question marks of Cash cows? Je kunt eenvoudig aflezen in je BCG-matrix hoe jouw productportfolio er uitziet.

Presenteer je resultaten

Één afbeelding zegt meer dan duizend woorden

Maak de resultaten bespreekbaar met klanten en collega’s. Download je BCG-matrix als afbeelding om in te voegen in je plan of presentatie.

Zeer efficiënte oplossing voor het realiseren van onze strategische analyse. Uitstekend uitgewerkte modellen, zowel inhoudelijk als visueel.
Pieter Verschueren

Netvlies Internetdiensten

Tijd is de grootste winst. Marketingmodellen zijn eenvoudig te downloaden en bieden een kant-en-klare oplossing!
Stef Linssen

Enexis

Ideaal hulpmiddel voor het opstellen van mijn marketingplan! Dit programma bespaart Algeco, nu en in de toekomst kostbare tijd.
Christian van den Brekel

Algeco

Ben je student aan een onderwijsinstelling in Nederland of België? Dan kom je in aanmerking voor studentenkorting!

Eén Pakket, Alle Tools

Met één pakket direct toegang tot alle web tools

Ongecompliceerd en vooraf weten waar je aan toe bent! Kies voor MAAND of JAAR en ontvang direct toegang tot alle marketingmodellen-tools die we voor je klaar hebben staan.

SWOT-analyse en Confrontatie­matrix

Web tool

Fundamenteel en onmisbaar voor iedere marketingstrategie, communicatiestrategie, export- of salesplan. Hoe sluit jouw onderneming aan op de markt?

Business Model Canvas

Web tool

Niet eerder was het zo overzichtelijk en begrijpelijk om een bedrijfsmodel vorm te geven. Aan de hand van 9 bouwstenen kun je je business model ordelijk samenstellen of optimaliseren.

Abell-model

Web tool

Laat in één simpele grafiek zien hoe de markt eruit ziet en in hoeverre je onderneming daarop inspeelt. Zie jij mogelijkheden om beter in te spelen op de wensen van de markt?

Praktische templates

Templates downloaden

Foutloos werken kan alleen met slimme templates. Onze templates helpen je bij het samenstellen van de gewenste visuele weergave. Downloaden, invullen en eenvoudig plakken in je plan of presentatie.

Begin direct

Kies je pakket en begin direct

Jouw marketingplan in 7 stappen

Met deze gratis PDF...

Controleer je e-mail inbox!